Başkan Demir, koltuğunu çocuklara bıraktı

Ardahan’da 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Faruk Demir başkanlık koltuğunu çocuklara devretti.

23 Nisan dolayısıyla Şehit Ömer Halis Demir İmam hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Vural ve öğrencileri Başkan Faruk Demir’i sabah saatlerinde ziyaret etti. Başkan Demir ile öğrenciler arasında renkli diyaloglar da ortaya çıktı.

Faruk Demir, Öğrencilere 23 Nisan ve Cumhuriyetin Önemini detaylı anlatarak bilgi verdi.

Başkan Demir ve öğrenciler şehirdeki sorunları Zelal Subaki ‘ye anlattı, Küçük başkan çözüm yollarını sundu. Zabıta memuru başkan Zelal Subaki’nin talimatlarını not aldı.

Bir süre başkanlık koltuğunda oturan Zelal Subaki ve arkadaşlarına Başkan Faruk Demir, Nutuk kitabı ve satranç takımı hediye etti, öğrencilerle tek tek fotoğraf çektirdi.

Başkan Demir: ”Nutuk okumanızı tavsiye ediyorum. Bu cumhuriyet nasıl kurulmuş, bugün ayağımızı bastığımız topraklarda hangi yabancı ülkeler varmış hepsi burada yazıyor. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk bunları yurdumuzdan kovmuş, bayrağımızı dikip ezanımızı okutmuş şimdi bizler de huzur içinde bu topraklarda yaşıyoruz” dedi.

About Post Author