Faruk Demir, Fox Tv’den Ardahan’lılara önemli mesajlar verdi

CHP Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Demir, Ardahan Kalesi’nden Fox TV ekranlarına canlı olarak bağlanarak Ardahan’a yapacağı hizmetleri Ardahan Kamuoyuna ve Dünyaya duyurdu.

CHP Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Demir, seçime bir gün kala Ardahan Kalesi’nden Fox TV İlker Karagöz İle Çalar Saat programının canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayın konuğu olduğu programda; Belediye Başkanı seçildiğinde yapacağı hizmetleri dile getirerek, sadece çöp toplama ve kaldırım süpürmekle yetinmeyip, İl’in kalkınması için Tarım, Hayvancılık ve organik  yem üretimini hayata geçireceğini, Sektörlerle Belediye işbirliğiyle Et ve Süt entegre tesisleri ve köy kalkındırma kooperetifleri yanı sıra süt birlikleri, Ardahan Balı’nın kalitesi gereği uluslararası standarda kavuşturulması ve eşi bulunmayan Tereyağı ve diğer peynir çeşitlerinin tanıtımı ve daha teknik ortamda üretilmesini sağlayacağını, kayak merkezi, Kura nehri master program ve turizme kazandıracağını, özellikle Doğu Ekspresi’nin Ardahan’a getirilmesi ve şehir nazım imar planlarının uygulanması gibi Ardahanlı hemşehrilerinin layık olduğu hizmetleri sunma sözünü verdi.

Daha sonra 24. Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte şehir turuna çıkarak, cadde ve sokaklarda vatandaşları selamlayan Faruk Demir; “Bana güvenin, göreve geldiğim ilk gün itibari ile yürünmez olan sokak ve caddelerin gelişmiş şehirlerden farksız bir düzeye kavuşturacağım. Bu da; sizin yarınki seçimde tereddütsüz, özgürce ve kendi iradenizi sandığa yansıtmanızdan ibaret olacaktır.

 

About Post Author