Yeni Parti Çıldır İlçe Başkanlığı, İlk Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi.

CHP’nin önceki dönem Çıldır İlçe Başkanı Sezgin Senemoğlu, Yeni Parti’ye Geçişinin Ardından Yapılan İlk Olağan Genel kurulda İlçe Başkanlığına Seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunmasının Ardından verilen Önergeyle Divan Oluşturuldu ve Genel Kurul Süreci Başlatılarak, Tek Adaylı Gerçekleşen Seçimde Sezgin Senemoğlu Yeni Parti Çıldır İlçe Başkanı Seçildi.
Genel Kurula Katılan Partililer Arasında Yeni Parti Ardahan İl Başkanı. Yunus Dündar, Ardahan Merkez İlçe Başkanı Vedat Temel, Çıldır Önceki Belediye Başkanları Nurettin Aygün, Mülazim Karaçay ve Çok Sayıda Partili ve Halk Katıldı.



Yeni Parti Çıldır İlçe Başkanlığı’nın kuruluş sürecinde atamayla kurucu başkan olarak görev yapan Çetin Karaca’nın adaylıktan çekilmesinin ardından seçimlere tek aday olarak giren Senemoğlu, üyelerin oylarıyla Yeni Parti Çıldır İlçe Başkanı oldu.
Çıldır’da Yeni Parti’nin ilçe teşkilatında yeni dönem resmen başladı.
HABER- #ÇILDIRTV

