Ankara’daki TBMM Genel Kurulu Çalışmalarının ardından Bodrum Milas Havalimanına gelen Muğla Milletvekili Kadem Mete Milas ilçesinde bir dizi program gerçekleştirdi. Programa İlçe Başkanı Duygu Pınar Doğru ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
“Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtireceğiz”
Milletvekili Mete ilk olarak İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi. Buradaki konuşmasında kongre sürecini tamamlayan partimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmek ve ülkemizi daha bayındır hale getirmek için aralıksız çalışmak durumundadır dedi.
Mete’ye Veterinerlik Fakültesinden Plaket takdimi
İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Milas Veteriner Fakültesini ziyaret eden Mete burada Dekan Prof Dr. Artay Yağcı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fakülte’nin Milas için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden milletvekili Mete “ Üniversitelerimiz, hocalarımız ve öğrencilerimiz bizim en büyük gücümüzdür dedi. Mete’ye Dekan Artay Yağcı tarafından destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
Sağlıklı Hayat Merkezi Hizmete giriyor
Programına ilçeye kazandırılan Sağlık Merkezini ziyaret ederek devam eden heyet burada da incelemelerde bulundu Sağlıklı Hayat Merkezi hakkında konuşan Mete şunları ifade etti “Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezimiz, bünyesinde 9 hekimin aynı anda hizmet verebileceği, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu barındıracak. olarak 43.980.000,00 TL yapım sözleşmesi olan bu eserimiz kabul işlemleri tamamlanmış olup iç donanım tabela tefrişat tedarik süreci tamamlanmasına müteakip Milas’ımızın hizmetinde olacak.
Milas’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Yine burada ifade edelim Eski Milas Devlet Hastanesinin bulunduğu alan üzerinde 20 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Dedi
Milas ilçesi Kısırlar Mahallesin de mahalle sakinleri ile buluşan Mete ve ilçe teşkilatı ardından Aziz Camii Cemaatinin düzenlediği iftar yemeğine katıldılar.