ONLAR TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLUNCA TEPRİKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ.
Uzun bir süredir gözlemlediğimiz genel olarak Ardahan, özel olarak Göle öğrencileri; Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’ın Ardahan genelinde halkın ortak, kolektif alanlarına yaptığı yatırımlara ve eğitime verdiği büyük önem öğrencilerde kendini bularak yanıt veriyorlar.
Bir süre önce Kayaklı koşuda 3 Göleli kızın Türkiye 2.si olurken, Göle 30 Eylül Ortaokulu 5 öğrencinin Zeka Oyunlarında Türkiye Birincisi olması nedeni ile çığ gibi büyüyen Tebrik mesajları yağdı.
Okul Müdürü Alper Küpeli’nin Haberi duyulması ile Göle basına düşen haberlere ilk tebrik kutlaması AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’ın ” Göle 30 Eylül Ortaokulu tarih yazdı;” mesajıyla
”Göle 30 Eylül Ortaokulu tarih yazdı;
zeka oyunları yarışmasında Türkiye birincisi oldu.
TEBRİKLER.” olurken Göle Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp’ta İl, Bölge finallerinde öğrencilerin birinciliği Türkiye Birinciliği ile taçlandığı mesajını duyuruyordu.
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’ın Ardahan genelinde eğitime verdiği büyük önem meyvesini vermeye başladı. Ardahan ve ilçelerinde okulların fiziki olarak tamamlanması ve eksikliklerin giderilmesiyle büyük başarılarda gelmeye başladı. Göle 30 Eylül Ortaokulu tarih yazdı ve zeka oyunları yarışmasında Türkiye birincisi oldu.
Göle 30 Eylül Ortaokulu’nun Zeka Oyunlarında Türkiye birinci olması nedeniyle AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ve Göle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp ilk tebrik edenlerdi..
Özalp: “Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Millî Eğitim Bakanlığın izni ve TÜBİTAK’ın destekleri ile düzenlenmektedir. Türkiye Zeka Vakfı’nın Türkiye geneli düzenlemiş olduğu Zeka Oyunları yarışmasında Göle 30 Eylül Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri grup halinde İl finalinde 1. Bölge finallerinde 1. Bölge Finalleri Türkiye Sıralamasında 1.inci olmuşlardır. Öğrencilerimizi kutluyorum, sevgiyle selamlıyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Emeği geçen Okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Millî Eğitim Bakanlığı,’mızın izni ve TÜBİTAK’ın destekleri ile düzenlenmektedir.
Türkiye Zeka Vakfı’nın Türkiye geneli düzenlemiş olduğu Zeka Oyunları yarışmasında 30 Eylül Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerimiz grup halinde
İl finalinde 1., Bölge finallerinde 1., Bölge Finalleri Türkiye Sıralamasında 1.inci olmuşlardır. Öğrencilerimizi kutluyorum,sevgiyle selamlıyorum. başarılarının devamını diliyorum.Emeği geçen Okul İdarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.


