Başkan Gökçe: Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

Başkan Gökçe: Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

İbni Sina İlkokulu’nu ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Eğitime verdiğimiz ve vereceğimiz desteklerimiz artarak devam edecek” dedi

İBNİ SİNA İLKOKULU

Derince Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını hassasiyetle sürdürürken öğrencilerin daha huzurlu bir ortamda eğitim görmelerini hedef alıyor. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de sık sık eğitim kurumlarını ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri ve öğrencilerle bir araya geliyor. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe bu kapsamda son olarak İbni Sina İlkokulu’nu ziyaret etti.

AHSEN’E KİTAP HEDİYE ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Derince Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Kararsızlar Müzik Grubu konserinde karşılaştığı İbni Sina İlkokulu öğrencisi Ahsen Ünlü’nün daveti üzerine okula bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Gökçe ilk olarak başarılı öğrenci ile bir araya geldi. 4/D sınıfında eğitim gören Ahsen Ünlü’ye kitap hediye eden Başkan Gökçe “Ahsen ile konser etkinliğimizde karşılaşmıştık. İlk fırsatta okulunda ziyaretine gitmek için söz vermiştim. Bugün ziyaret ederek sevgili kızımıza kitap hediye ettim. Ahsen’in gözlerindeki parıltı ve heyecanı görünce tüm yorgunluğumu unuttum” dedi.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette İbni Sina İlkokulu Müdürü Selçuk Yerebasan ve okul yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Gökçe, eğitimin her zaman öncelikleri olduğunu ifade ederek “Bugün İbn-i Sina İlköğretim Okulumuzu gezerek kıymetli eğitimcilerimizi ziyaret ettik. Sevgili öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için okulumuzun öncelikli ihtiyaçlarını tespit ederek notlarımızı aldık. İmkanlarımız doğrultusunda eğitime verdiğimiz ve vereceğimiz destek çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

AHSEN 1-2: 4/D sınıfında eğitim gören Ahsen Ünlü’nün daveti üzerine okulu ziyaret eden Başkan Gökçe, başarılı öğrenciye kitap hediye etti.

BAŞKAN 1-2-3: İbni Sina İlkokulu’nu ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Eğitime verdiğimiz ve vereceğimiz desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

İBNİ SİNA 1-2-3: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe sık sık eğitim kurumlarını ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri ve öğrencilerle bir araya geliyor.

 

About Post Author