Başkan Gökçe: Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız

Başkan Gökçe: Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız

Dumlupınar Ortaokulu’na yapılan ziyarette okulun temizlik ve park, bahçe düzenlemeleri üzerine son derece verimli bir görüşme gerçekleştiren Başkan Gökçe, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi

DUMLUPINAR ORTAOKULU

2024-2025 Eğitim – Öğretim Dönemi’nde okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını gerçekleştiren Derince Belediyesi ekipleri öğretmenler ve öğrencilerin huzuru için titizlikle görev yapıyor. Eğitime yönelik çalışmalara her zaman büyük destek veren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de okulları ziyaret ederek hem okul yöneticileri hem de öğrenciler ile bir araya geliyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Dumlupınar Ortaokulu’nu ziyaret etti.

DAHA GÜZEL BİR EĞİTİM ORTAMI

Önceliklerinin her zaman eğitim ve okullar olduğunu belirten Başkan Gökçe, yaptığı değerlendirmede, “Bugün Dumlupınar Ortaokulu’nda okul müdürümüz ve okul aile birliğimizle bir araya gelerek okulun temizlik ve park, bahçe düzenlemeleri üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha güzel bir eğitim ortamı oluşturmak için atacağımız adımları konuştuk. Ayrıca öğrencilerimizin sıcak karşılaması, bizleri bir kez daha motive etti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi.

BAŞKAN 1-2-3-4-5: Ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Gökçe, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağız.” dedi.

İNCELEME 1-2-3-4: Dumlupınar Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Gökçe, okulun temizlik ve park, bahçe düzenlemeleri üzerine son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

About Post Author