Derince’de Çocuklar Unutulmaz Bir Tatil Yaşadı

Derince’de Çocuklar Unutulmaz Bir Tatil Yaşadı

Derince Belediyesi, yaz tatilinin tadını en iyi şekilde çıkarmak isteyen çocuklar için düzenlediği Çocuk Şenlikleri’nin sonuncusunu Sırrıpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Sırrıpaşa’da Renkli Gösteriler

Derince Belediyesi’nin yaz ayları boyunca çocuklara yönelik olarak düzenlediği Çocuk Şenlikleri’nin dokuzuncusu Sırrıpaşa Mahallesi’nde düzenlendi. Sırrıpaşa Mahalle Konağı’nda sonuncusu gerçekleşen ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu etkinliklere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar, program boyunca unutulmaz anılar biriktirerek tatilin tadını doyasıya çıkardı. Nostaljik sokak oyunları ile başlayan programda birbirinden güzel çeşitli aktiviteler yer aldı.

Çocuklara Özel Etkinlikler

Nostaljik sokak oyunları, şenliğe ayrı bir renk kattı. Çocuklar, ebeveynlerinin çocukluk yıllarındaki sokak oyunlarını oynayarak geçmişe yolculuk yaptı. Mendil kapmaca, sek sek gibi oyunlarla keyifli vakit geçiren çocuklar, bu etkinliklerle teknolojiye bağımlı olmadan da eğlenebileceklerini keşfetti. Daha sonra gerçekleşen animasyon gösterisi ile çocuklar masalsı dünyaya yolculuk etti. Renkli karakterler ve eğlenceli hikayelerle dolu animasyonlar, çocukların hayal güçlerini besledi. Çeşitli figürler ve renklerle yüzlerini boyatan minikler büyük mutluluk yaşadı.

Şenliklerin Finali Yapıldı

Mini disko da şenliğin en güzel anlarından biriydi. Çocuklar, müzik eşliğinde dans ederek enerjilerini attı. Bunların yanında çocuk tiyatrosu gösterimi ile şenlik, miniklerin neşeli kahkahalarıyla doldu. Tiyatro gösterisi, katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşattı. Ayrıca etkinlik boyunca, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. Sırrıpaşa Mahallesi’nde düzenlenen dokuzuncu etkinlik, Çocuk Şenlikleri’nin finali niteliğindeydi. Tüm etkinliklerde olduğu gibi, bu şenlikte de çocuklar eğlencenin tadını en güzel şekilde çıkardı.

BOYAMA: Çeşitli figürler ve renklerle yüzlerini boyatan minikler büyük mutluluk yaşadı.

 

ETKINLIK: Derince Belediyesi, yaz boyunca düzenlediği Çocuk Şenlikleri’nin sonuncusunu gerçekleştirdi.

IKRAMLAR 1-2: Derince Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenlikleri’nde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

OYUNLAR 1-2-3: Derince Belediyesi’nin düzenlediği şenliklerde çocuklar etkinliklerde yer alan oyunlara katılarak keyifli zaman geçirdi.

 

TIYATRO 1-2-3: Tiyatro gösterisi, katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşattı.

 

About Post Author