Başkan Gökçe: Eğitime Olan Desteğimiz Kararlılıkla Devam Edecek

Başkan Gökçe: Eğitime Olan Desteğimiz Kararlılıkla Devam Edecek

İlçedeki okul müdürleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerini daha iyi şartlarda gerçekleştirmeleri için eğitime olan desteğimiz kararlılıkla devam edecek” dedi

BAŞKAN GÖKÇE’DEN MESAJLAR

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe,  2024 – 2025 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi ilçedeki eğitim kurumlarının müdürleri ile bir araya gelerek yeni eğitim yılına dair değerlendirmelerde bulundu. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Başkan Gökçe’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıya dair genel bir değerlendirmede bulunan Başkan Gökçe, “Okul sezonu başlamadan önce Derincede’ki bütün okul müdürlerimizle bir araya geldik. İlçemizdeki okullarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını konuştuk. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerini daha iyi şartlarda gerçekleştirmeleri için eğitime olan desteğimiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İNSANA YATIRIM

Konuşmasında eğitime yönelik çalışmalara önem verdiklerini belirten Başkan Gökçe, “Okullarımız açılmadan önce okullarımızın eksiklerini gidermek, yapabileceklerimiz konularda sizlere destek olmak özellikle eğitime ve okullara bakış açımızı sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Bizim hayata bakış açımız her zaman insana yatırım yapmak. İnsana yatırım da çocuklardan ve eğitimden başlar. Ülkenin kurtuluşunun eğitimde ve çocuklarda olduğunu her zaman söyledik. Betona ve ranta yapılan yatırım yerine çocuklara, eğitime, kültüre ve sanata yapılan yatırımın bir ülkenin geleceği için çok önemli olduğuna inanıyorum” diyerek sözlerine devam etti.

OKULLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Önceliklerinin her zaman eğitime ve okullara yönelik olduğunu belirten Başkan Gökçe, “Biz hiçbir zaman gelen bir soruna karşılık bu bizim görevimiz değil, diğer kurumların sorumluluğundadır demedik. Derince’de yaşayan herkesin sorunu bizim sorunumuzdur. Derince’de eğer bir çocuk okula gitmiyorsa bu da bizim sorunumuzdur. Eğer bir vatandaşın elektriği kesikte bizim de sorunumuzdur. Yerel yönetimler sorunu bizzat çözemiyorlarsa da ilgili kurumla temasa geçerek yardımcı olmalıdır. Bizler eğitimin kalitesini daha nasıl arttırabiliriz onu düşünmeliyiz. Biz yapabileceğimiz tüm imkânlarımızla okullarımızın yanında olacağız” dedi.

GELECEĞİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Mahallelerde düzenlenen tiyatro etkinliklerine gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Gökçe, Derince’yi sanat ve kültür kenti yapacaklarını ifade ederek “Bizim önümüzdeki dönemde hedefimiz Derince’nin kültürüne, sanatına ve eğitimine katkı sunmak. İmkânlarımız dâhilinde çocuklarımızın tamamını sporla, sanatla ve kültürle buluşturmaya devam edeceğiz. Okullarımızla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin tek amacı çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması. Sizler bizim çocuklarımızı eğitiyorsunuz. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimize hep birlikte sahip çıkmalıyız” diyerek sözlerini noktaladı.

BAŞKAN 1-2-3: İlçedeki okul müdürleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerini daha iyi şartlarda gerçekleştirmeleri için eğitime olan desteğimiz kararlılıkla devam edecek” dedi.

 

TOPLANTI 1-2-3: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe,  2024 – 2025 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi ilçedeki eğitim kurumlarının müdürleri ile bir araya gelerek yeni eğitim yılına dair değerlendirmelerde bulundu.

 

About Post Author