Engin Sarıkaya Biren İplik Turizim Şirket ofisini açılışını sevenleriyle gerçekleştirdi

Engin Sarıkaya  Biren İplik Turizim Şirket ofisini açılışını sevenleriyle gerçekleştirdi

Kars eski belediye başkanı Naif Alibeyoğlu,  Engin Sarıkaya’yı Şirket ofisininin açılışında yalnız bırakmadı:

Ayrıca Naif Alibeyoğlu ve Engin Sarıkaya Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özere seçim sürecinde destek vermişlerdi Bu ikili ve ekibi .yerel seçimlerde çok büyük katkıları olmuştu bu ekibin

 

Son yerel seçimlerde CHP’den Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı olan partinin eski ve tanınmış ismi ve  Biren İplik Turizim İthalat ve İhracat LTD.ŞTİ.Yönetim Kurulu Başkanı Engin Sarıkaya, şirketinin merkezini Esenyurt’a taşıdı.

Biren İplik Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi’nin Yeni Belediye Meydanı’nda bulunan yeni yerinin açılış törenine Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkanvekili Selma Ergen, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı İsmail Araç, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Ayyıldız, ESTUR Yönetim Kurulu Üyesi Asım Karabacak, Cafer Çakmak, Barış Avşar, Aşkın Korkmaz, Yılmaz Yıldız, Fevzi Özcan, Tugay Kılıç ve çok sayıda Esenyurtlu katıldı.

NAİF ALİBEYOĞLU: SEÇİMLERDE BÜYÜK KATKILAR SAĞLADI

Kurdele kesim töreninde konuşan Kars eski belediye başkanı Naif Alibeyoğlu, Engin Sarıkaya’nın yerel seçimlerde çok büyük katkılar sağladığına dikkat çekerek yeni çalışma ofisinin hayırlı olmasını diledi.

BAŞKANVEKİLİ SELMA ERGEN DE AÇILIŞTAYDI

Esenyurt Belediye Başkanvekili Selma Ergen ise, şehir dışında olan Belediye Başkanı Ahmet Özer’in selamlarını ileterek Sarıkaya’ya başarı diledi.

TUNCER DAĞ: YAPTIĞI ZAMAN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPAR 

Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ ise, ilkokul, ortaokul ve liseyi Engin Sarıkaya ile beraber okuduklarını ve çocukluklarının beraber geçtiğine vurgu yaptı. Dağ, “Hayatın çeşitli aşamalarında bana ders verenlerden biridir. Ara sıra kavga ederiz ama yaptığı zaman çok güzel şeyler yapar. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

SARIKAYA: BU YATIRIMIN ESENYURT İÇİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN BURADAYIZ

 

Şirketmiz uluslararası çalışan, tamamen ihracata dayalı, iplik ve pamuk üzerine, ayçiçeği ve zeytinyağı üzerine çalışan bir firmayız. Merkezimiz, lojistiğimiz Aydın’da, merkezimizi buraya taşıdık. Esenyurt’un çocuğuyum, bu yatırımın Esenyurt için gerekli olduğunu düşündüğüm için buradayız” ifadelerini kullandı.

 

Törende söz alan CHP Gençlik Kolları Başkanı İsmail Araç da Engin Sarıkaya’yı kutlayarak başarı diledi.

Zafer NALKIRAN/ ESENYURT

 

About Post Author