Radyo-yu Hümayun Derince’de İzleyicisiyle Buluşacak

Radyo-yu Hümayun Derince’de İzleyicisiyle Buluşacak

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte ücretsiz olarak düzenleyeceği Radyo-yu Hümayun Tiyatro Gösterisi, Derince Gösteri Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak

 

Derince Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında çok önemli bir eseri daha ilçe halkı ile buluşturuyor. Düzenlenen etkinlikler ve programlarla yaz dönemini dolu dolu geçiren Derinceliler bu kez tiyatroda bir araya gelecek. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte ücretsiz olarak düzenleyeceği Radyo-yu Hümayun Tiyatro Gösterisi, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da izleyicisiyle buluşacak. Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek oyuna ilçe sakinlerinin yine yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

 

TİYATRO: Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile birlikte ücretsiz olarak düzenleyeceği Radyo-yu Hümayun Tiyatro Gösterisi, Derince Gösteri Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

About Post Author