Çocuk Şenlikleri Çenedağ’da Devam Ediyor

Çocuk Şenlikleri Çenedağ’da Devam Ediyor

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenlikleri’nin beşincisi 21 Ağustos Çarşamba günü Çenedağ Mahallesi’nde yer alan 15. Kolordu İlköğretim Okulu’nda gerçekleşecek

 

BEŞİNCİ ETKİNLİK DÜZENLENİYOR

Yaz tatilini geçiren çocukları yalnız bırakmayan Derince Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle yaz dönemini renklendiriyor. Miniklerin tatil keyfini iki katına çıkaran özel bir program hazırlayan Derince Belediyesi’nin düzenlediği çocuk etkinlikleri ilçe genelinde 6 ayrı noktada gerçekleşiyor. İlk dört programın tamamlandığı Derince’deki etkinliklerin beşincisi bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan 15. Kolordu İlköğretim Okulu’nda gerçekleşecek.

 

TİYATRO GÖSTERİMİ VE AKTİVİTELER

Saat 20.00’de başlayacak olan ücretsiz etkinliklerde miniklerin hayal dünyasını renklendiren animasyon gösterimleri ve tiyatro oyunu yer alacak. Etkinliklerde programa katılan minikler için yüz boyama, mini disko, çeşitli yarışmalar ve nostaljik sokak oyunları gibi eğlenceli aktiviteler de bulunuyor. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapılacağı programa tüm çocukların aileleriyle birlikte davetli olduğu belirtildi.

 

ÇOCUK ŞENLİKLERİ: Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenlikleri 21 Ağustos Çarşamba günü Çenedağ Mahallesi’nde yer alan 15. Kolordu İlköğretim Okulu’nda devam edecek.

 

About Post Author