Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anıldı

Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anıldı

Derince Belediyesi’nin 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 25. yıl dönümü dolayısıyla Çınarlı Deprem Şehitliği’nde düzenlediği programda deprem şehitlerimiz bir kez daha dualarla anıldı

Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Şehit Ailesi Mezarına Çiçek Bıraktı.

ÇINARLI DEPREM ŞEHİTLİĞİ

Asrın felaketi olarak nitelenen ve 17 binin üzerinde canımızı yitirdiğimiz 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 25. yılı dolayısıyla yurt genelinde çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Derince Belediyesi de bu kapsamda Çınarlı Deprem Şehitliği’nde son derece anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı. Deprem Şehitlerimizi Anma Programı Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe başta olmak üzere, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK başkan ve yöneticileri, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları, belediye ve kaymakamlık daire müdürleri ile vatandaşların yoğun katılımı ile birlikte gerçekleşti.

MEZZARLIKLARA ÜÇ NOKTADAN ARAÇ KALDIRILDI

Çınarlı Deprem Şehitliği’nde düzenlenen programa katılmak isteyen vatandaşlar Derince Belediyesi’nin düzenlediği otobüs servisleri ile Kent Meydanı, Yenikent Mahallesi Muhtarlığı ve Yavuz Sultan Merkez Camii önünden ve yol güzergahından alınarak Şehitliğe götürüldü. Burada okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla deprem şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.  Derince Belediyesi tarafından vatandaşlara helva ikramının da gerçekleştiği program sonrası bir değerlendirme yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe “Çınarlı Deprem Şehitliği’nde düzenlediğimiz anma programında halkımızla beraber 17 Ağustos 1999’da depremde kaybettiklerimizi rahmetle yad ettik. Deprem gerçeğinin bilincini fazlasıyla hissettiğimiz bu dönemlerde birlik ve beraberlik içinde depreme karşı daha hazırlıklı olma noktasında çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

BELEDİYE TARFINDAN VATANDAŞLARA HELVA DAĞITILDI.

17 AĞUSTOS 1-2-3-4: Derince Belediyesi’nin 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 25. yıl dönümü dolayısıyla Çınarlı Deprem Şehitliği’nde düzenlediği programda deprem şehitlerimiz bir kez daha dualarla anıldı.

 

BAŞKAN 1-2-3: Başkan Gökçe. “Deprem gerçeğinin bilincini fazlasıyla hissettiğimiz bu dönemlerde birlik ve beraberlik içinde depreme karşı daha hazırlıklı olma noktasında çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

 

About Post Author