Derince’de Hummalı Çalışmalar

Derince’de Hummalı Çalışmalar

Yaz döneminde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çeşitli düzenlemelere imza atıyor

İlçe sakinlerinin yaşamını kolaylaştırıcı adımlar atan Derince Belediyesi ekipleri, kent genelinde yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen program doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediye Başkan Vekili Hüseyin Parlak da çalışmaların devam ettiği noktalara giderek çalışanlara tatlı ikram etti. Bu kapsamda son olarak Çenedağ Mahallesi, Ardahan Sokak’ta sona gelinen asfaltlama ve üstyapı düzenleme çalışması, Sırrıpaşa Mahallesi, Öğretmenler Caddesi’nde devam eden yeşillendirme ve yürüyüş yolu çalışması ile Yavuz Sultan Mahallesi, Şehit Kurmay Binbaşı Aktan Tuncer Parkı’nda devam eden iyileştirme çalışmaları yerinde incelendi.

ÇALIŞMALAR 1-2-3-4: Yaz döneminde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çeşitli düzenlemelere imza atıyor.

İNCELEMELER 1-2-3-4: Derince Belediye Başkan Vekili Hüseyin Parlak çalışmaların devam ettiği noktalara giderek çalışanlara tatlı ikram etti.

About Post Author