Gökçe Ekibiyle Derince’nin 5 Yılını Planlıyor

Gökçe Ekibiyle Derince’nin 5 Yılını Planlıyor

İki gün sürecek Stratejik Planlama Çalıştayı’nda birim müdürleri ve ilgili birim personelleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince’yi hak ettiği değere kavuşturacak çalışmaları hız kesmeden hayata geçireceklerini ifade etti

STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI
Derince Belediyesi’nin kurumsallaşarak, halka daha iyi ve etkin bir şekilde hizmet götürebilmesi adına önemli çalışmalara imza atan Başkan Gökçe, uygulamalarıyla örnek oluyor. Atılan her adımda toplumun ortak aklına danışan ve halka rağmen hiçbir projeyi hayata geçirmeyen Başkan Gökçe, 2025-2029 Stratejik Plan hazırlık aşamasında da toplumun beklentilerini ön plana aldı. İlk olarak sosyal medya hesapları ve web sitesinde yapılan anket çalışması ile vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının yeni dönemin planlanmasına yönelik görüş ve önerilerinin alındığı stratejik plan hazırlığı ile ilgili bu kez bir çalıştay düzenlendi.

İKİ GÜN BOYUNCA SÜRECEK
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin başkanlığında Beşdivan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ve iki gün boyunca sürecek Stratejik Planlama Çalıştayı’nda birim müdürleri ve ilgili birim personelleri hazır bulundu. İlçenin sorunlarını çözerken kentin tüm dinamiklerinin görüş ve önerilerini özenle dinlediklerini ifade eden Başkan Gökçe, “Derince’mize ve halkımıza en iyi biçimde nasıl hizmet verebilirizi planlamak için müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte iki gün sürecek Stratejik Planlama Çalıştayı’na başladık. Derince’mizi hakettiği değere kavuşturacak çalışmalarımızı hız kesmeden bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

MAHALLE TOPLANTILARI YAPIYORUZ
2025-2029 Stratejik Plan hazırlık aşamasında yapılan çalışmalara değinen Başkan Gökçe “Son bir aydır bu konuda çok hummalı çalışmalar yaptık. Halkımıza ve sivil toplum örgütlerimize sorular sorduk.  Bu konuda anket yaptık. Yine seçim öncesi taahhüt ettiğimiz projelerimizi halkımıza bir kez daha sorduk. Mahalle toplantıları düzenliyoruz. Halkımız neler istiyor, belediyemizden neler talep ediyor bunları tek tek tespit ettik. Bizim yeni dönem anlayışımız çok daha verimli, çok daha dikkatli çalışmak olacak. İnsan odaklı ve halkın memnuniyetinin yüksek olduğu projeler üreteceğiz” dedi.

ÇALIŞTAY 1-2-3: İki gün sürecek Stratejik Planlama Çalıştayı’nda birim müdürleri ve ilgili birim personelleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince’yi hak ettiği değere kavuşturacak çalışmaları hız kesmeden hayata geçireceklerini ifade etti.

 

About Post Author