Derince’de Çocuk Olmak Bir Başka Güzel

Derince’de Çocuk Olmak Bir Başka Güzel

Öğrencilerin tatil keyfini eğlenerek geçirmeleri için çeşitli programlar düzenleyen Derince Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Çocuk Etkinlikleri coşkulu bir şekilde devam ediyor

ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER

Yaz tatilini geçiren çocukları unutmayan Derince Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle yaz dönemini daha da renklendiriyor. Miniklerin tatili en güzel şekilde yaşamalarını sağlamak için özel bir program hazırlayan Derince Belediyesi, 7 -23 Ağustos tarihleri arasında Çocuk Şenlikleri adı altında altı ayrı noktada program düzenliyor. İlki İshakçılar’da gerçekleşen programların ikincisi ise Derince Kent Meydanı’nda yapıldı. Çocukların aileleriyle birlikte yoğun katılım sağladığı ücretsiz etkinliklerde miniklerin hayal dünyasını renklendiren animasyon gösterimleri ve tiyatro oyunları yer aldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Çocuk tiyatrosunun büyük beğeni topladığı etkinliklerde programa katılan minikler için yüz boyama, mini disko, çeşitli yarışmalar ve nostaljik sokak oyunları gibi eğlenceli aktiviteler de yer aldı. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı programa katılanlar gönüllerince bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocuk Şenlikleri’nin bir sonraki durağı ise Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi olacak. 12 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan ücretsiz etkinliklere tüm çocukların aileleriyle birlikte davetli olduğu belirtildi.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ:

12 Ağustos Pazartesi: Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi (Dumlupınar Mahallesi)

14 Ağustos Çarşamba: Çınarlı Köy Meydanı (Çınarlı Mahallesi)

21 Ağustos Çarşamba: 15. Kolordu İlköğretim Okulu (Çenedağ Mahallesi)

23 Ağustos Cuma: Barış Manço Parkı (Yenikent Mahallesi)

ETKİNLİK 1-2-3-4-5: Öğrencilerin tatil keyfini eğlenerek geçirmeleri için çeşitli programlar düzenleyen Derince Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Çocuk Etkinlikleri coşkulu bir şekilde devam ediyor.

EĞLENCE 1-2-3-4-5-6: Miniklerin tatili en güzel şekilde yaşamalarını sağlamak için özel bir program hazırlayan Derince Belediyesi, 7 -23 Ağustos tarihleri arasında Çocuk Şenlikleri adı altında altı ayrı noktada program düzenliyor.

About Post Author