BAŞKAN DEMİR, YAPIMI SÜREN İNŞAATLARI İNCELEDİ, ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

BAŞKAN DEMİR, YAPIMI SÜREN İNŞAATLARI İNCELEDİ, ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Belediye Başkanımız Faruk Demir, kentte yapımı devam eden konut inşaatlarında incelemelerde bulundu, önemli açıklamalar yaptı.

Başkanı Demir, Ardahan’ın girişinde çevre yolu güzergâhında yatay mimariye uygun olarak yapımı süren Kafkas villaları konut sitesi inşaatını gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“YATAY KONUT MİMARİSİNİ TEŞVİK EDİYOR VE TAVSİYE EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Faruk Demir incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada; “Ardahan’da yatay konut mimarisini teşvik ediyor ve tavsiye ediyoruz. Bu güzel yatırım için arkadaşlarımızı kutluyorum. 6 yıldır sayısız inşaat ruhsatı verdik. (300-400 civarı, belki daha da fazla). Tamamlanan var, devam eden var. Proje (belediyece onaylanan), arsa, (tapunun dışına çıkmayan). Çevre ve Şehir Altyapısı yol, kaldırım, su, kanal elektrik ve yeraltı yatırımlarımızı bozmamaya azami dikkat eden tüm yatırım, yüklenicilerimize kentimiz adına sonsuz teşekkürler. İstemeyerek de olsa tahribata yol açan arkadaşlar Belediye Kanunu gereği bu tahribatları gidermekle yükümlüdür. 5 yıldır özellikle ağır tonajlı araçlar mecburen bozdukları altyapıyı onarmışlardır onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Benim projem onaylanmadı, inşaatımı yaparken şu engelle karşılaştım diye bir şikâyet duymadım, belediyemiz ve teknik ekibimizle gurur duyuyoruz. Yeni bir Ardahan mümkün” dedi.

About Post Author