Derince Vatan Caddesi ve Çevresi Tertemiz Oldu

Derince Vatan Caddesi ve Çevresi Tertemiz Oldu

Kent genelindeki yeşil alanlar ve parklardaki peyzaj düzenlemelerine devam eden Derince Belediyesi ekipleri, Vatan Caddesi’ni pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu

Vatandaşların mutluluğu için yoğun mesai harcayan Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki yeşil alanlar ve parklarda çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen program doğrultusunda son olarak Vatan Caddesi’nde genel düzenlemeler yapıldı. Cadde üzerindeki yeşil alan ve refüjlerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiren ekipler ot biçimi ve temizlik işlemlerinin ardından bitki ve yeşilliklerin form bakım işlemlerini yaptı. Merdivenlerin de rengarenk boyandığı bölgede yapılan peyzaj düzenlemeleri ile Vatan Caddesi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu.

ÇALIŞMALAR 1-2-3-4: Derince Belediyesi, ilçe halkının daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

VATAN 1-2-3: Kent genelindeki yeşil alanlar ve parklardaki peyzaj düzenlemelerine devam eden Derince Belediyesi ekipleri, Vatan Caddesi’ni pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu.

About Post Author