Ekicioğlu: “Daha yeşil bir Kırşehir için hep birlikte çalışacağız”

Kırşehir Belediyesi Her Yer Temiz Olacak proje kapsamında Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Meclis üyeleri Terme Caddesi ve Ankara Caddesinde temizlik yaptı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada “Her Yer Temiz Olacak…” diye başlattığımız farkındalık kampanyası çerçevesinde CHP, AK Parti ve İYİ Partili Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Terme Caddesi ve Ankara Caddesi’nde temizlik yaptık. Kampanyamıza destek veren bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Daha temiz ve daha yeşil bir Kırşehir için hep birlikte çalışacağız dedi.

Başkan Ekicioğlu, Meclis üyelerimizin böyle bir etkinliğe imza atması nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum. Çevreye duyarlılık, toplumun çevreyi kirletmemesi açısından, toplumdaki duyarsızlığın dikkat çekmek için kampanya başlattık. Bizim için topluma iyi bir mesaj olacağını düşünüyorum. Her Yer Temiz Olacak diye bir sloganla şehre bir mesaj vermeye çalışıyoruz. Sadece kentimizin mahalleleri, sokakları, caddeleri değil belediyenin muhasebesi ’de temiz olacak, imarı ’da temiz olacak, kültürü ’de temiz olacak her konuda temiz olacağız. Belediye meclis üyelerimizin böyle bir kampanyaya imza atması özel bir durum bundan dolayı da bütün Kırşehirlileri dikkat etmeye, çevreye duyarlı olamaya, şehrimizi kirletmemeye davet ediyoruz. Bu mesajı caddelerde esnafımızla birlikte vereceğiz.

Konuşmasını ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Meclis üyeleri Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinden başlayarak, Askerlik şubesine kadar temizlik yaptı.

About Post Author