Seyhan Belediyespor’da zirve sevinci

Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor geçtiğimiz hafta cumartesi günü Muharem Gülergin Stadında karşılaştığı Yüksel Gençlikspor ile 0-0 berabere kaldı. Mavi-Beyazlılar aldığı bir puan ile 10 puana yükselerek liderlık koltuğuna oturdu.

SERBAY SAKATLANDI

Seyhan Belediyespor Antrenör Fuad Kınalı, “ Yüksel Gençlikspor müsabakası gerçektende kıran kırana bir mücadele içerisinde geçti. Her iki takımda iyi bir perormans örneği sergiledi. Serbay’ın ilk yarıda sakatlanıp oyuna devam edememesi planımızı bozdu. Hiç bir mazeretimiz yok. Tempomuzu arttırıp engelleri kayıpsız aşmalıyız ” dedi.

HER MAÇ ZORLU GEÇECEK

Ligde her maçın zorlu geçeceğini belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kınalı şöyle konuştu: “ Genç, koşan ve disiplnli bir kadroya sahibiz. Bu avantajımızı en iyi şekilde değerlendiremeye çalışıyoruz. Hafta sonunda Ülkügücü ile karşılaşacağız. Hedefimiz iyi oynayıp galibiyete uzanmak. Bunuda başaracağımıza inanıyorum ”

HENTBOLCULAR ÜZGÜN

Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Muğla/Köyceğiz Belediyespor’a 34-29 yenildi. Antrenör Mehmet Bilbek, “ Son haftalarda alınan sonuçlar bize hiç yakışmıyor. Bir maç kazanıp moral bulmalıyız ” dedi.

About Post Author