Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beyi Ardahan Vekili prof Dr. Orhan Atalay Hocayı ziyaret etti.
Köprülü Belediyesi için kilit parke Desteği taleb etti. Başkan Mehmet Sekmen Vekil ve Şahsımı Kırmayarak 5.000 metre kilit parke taş desteği verdiler.
ÖNEMLİ NOT: Bu Taşı köprülü ve GÜNORTA KÖY yolunun yapımında kullanacağız. Ayrıca Gine Vekilimizin Talebi Üzerine Kardeş Belediyemiz olan Çok Kıymetli Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar bey 2.000 metre kilit parke taş Geçen hafta teslim ettiler.

ÖNEMLİ NOT: Bu taşlari da GÜNORTA KÖYU VE Köprülü Yaylası arasına Kulandiracağım.
Başta Erzurum Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen beye Hiç bir Zaman manevî desteğini bana Esirgemeyen Erzurum AK PARTİ İL BAŞKANI Mehmet Emin Öz beye teşekkür ediyorum.

Kardeş Belediyemiz olan Yakutiye Belediyesi Bugüne kadar Her talebimizi tebessümle karşılayan Her zaman Maddî ve Manevi olarak yanımızda olan Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar beye ve Asıl bu yardımları Hizmetleri bizleri bu kamu kurumları ve Çok kıymetli Şahsiyetlerle Tanıştıran Asıl Hizmettin Sahibi olan Hocam Vekil Orhan Atalay beye Emeği ve desteği geçen herkese teşekkür ediyorum. Saygılarımla selamlıyorum.

