Çatalca Belediyesi’nden ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri

Belediye Başkanımız Mesut Üner’in başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi kapsamında yeni doğan bebeklerimizin evlerine ziyaretlerimiz devam ediyor.
Belediye Başkanı Mesut Üner’in hayata geçirdiği ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile dünyanın en değerli hazinesi olan evlada sahip olan anne babaların sevincine ortak olmaya devam ediyor. Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen proje kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Meclis Üyemiz Tuba Uzun yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ettiler.

Projemiz kapsamında; Neriman-Ozan Seçilmiş ailesinin bebeği Melis, Aslıhan-Emrah Köksal ailesinin bebeği Şenay Aylis, Sevgi-Murat Kuşçu ailesinin bebeği Güneş, Yağmur-Can Patu ailesinin bebekleri Ateş ve Su, Ayşem-Ahmet Kolçetin ailesinin bebeği Defne’yi evlerinde ziyaret ettik. Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner, yeni doğan bebeklerimizin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler, ‘Bizleri düşünerek böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz.’ diyerek misafirlerini uğurladılar.

Başkanımız Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu “Hoş Geldin Bebek” projesinden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.

 

About Post Author