CHP ŞİŞLİ’DE GENÇ BAŞKAN ÖZCANLI DÖNEMİ

CHP ŞİŞLİ’DE GENÇ BAŞKAN ÖZCANLI DÖNEMİ

CHP Şişli İlçesi Olağanüstü Kongresi Şişli Hilton Oteli Konferans Salonunda Yoğun İlgiyle, Başlayan ve İki Hukukçu Arasındaki Başkanlık Yarışı Düzeyli ve Samimi Bir Ortamda Gerçekleşti.


Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra.
Kongre Divan Başkanlığına Eski Milletvekili Hakkı Süha Okay, Av. Turgay Keskin, Serap Ergül ve Gülpaşa Günbeyi Yönetimiyle Başladı.
Divan Başkanı Hakkı Süha Okay: adaylara dostluk ve parti içi demokratik ortamda seçimin gerçekleşmesi dileklerinde bulunarak kongre sürecini başlattı.

İlk konuşmacı. Başkan adayı Av. Tamer Özcanlı: Kimsenin Adayı Değilim. Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi Adayıyım. Çocukluğumdan Beri Parti Mutfağında Yetişmiş Olarak, Bugünlere İlçe Başkan Adayı Olarak Çıkmış Bulunmaktayım. Onurlu Bir Kongre Partimizin Yapısının Temelinde Vardır. Seçildiğim An İtibariyle Parti Neferi Olarak Partimizi Sokakta Değil Aile İçerisinde Değerlendirmek Ahlaki Kuralımızdır. Adaylık Sürecinde Tüm Parti Örgütümüzle Yüzyüze ve Gözgöze Anlatarak Adaylığımı Duyurdum. Kayırmacılık Asla Doğamızda Olmayacaktır. Diğer Aday Av. Sayın. Hıdır Tanrıverdi İle Rakip Değil ve Yol Arkadaşı Olarak Delegelerimizin Tercihlerine Talip Oldum. Örgütümüze Güvenim Sonsuz ve Tüm Örgütümüz Tek Yürek Olarak Bir Arada Tutmaktır.


Av. Hıdır Tanrıverdi. Cumhuriyetin Kurucu Lideri Ruhuyla Selamlıyorum. Adaylık Başvurum Örgütümüz Davetiyle Gerçekleşmiştir. Bu Anlamda Partimizin İktidar Yolunda Daha Başarılı ve Güçlü Örgütlemek  ve Partimizi Daha Güçlü  ve Belediyemizi Destekleyip ve Yıpratmasına Müsaade Etmeyeceğiz. Çarçur Zihniyetine. İktidara Sırtını Yaslamış Beşli Çetenin Tahribatına Son Vermek için Güçlü İktidar Hareketini Yaşatmak Olacaktır.

 

Kongreye gelen konuklar arasında, PM. Üyesi Gökhan Zeybek, Burhan Şenatalar, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Bursa Milletvekili adayı Salih Top ve çok sayıda partili ve halk kitlesi katıldı.                                                            

Seçim Sonucu, Av. Tamer Özcanlı. 199. Av Hıdır Tanrıverdi 155 Oy aldı ve İlçe Başkanlığına Tamer Özcanlı Seçilerek, oy tasnifi sonrası iki aday el ele tutuşarak dostluk ve birlik mesajıyla katılımcıları selamladılar.

About Post Author

About Post Author