İlhan Gültekin: Hak etmeyene para yok!

İlhan Gültekin: Hak etmeyene para yok!

Göle Belediye Başkanı seçilen AK Partili İlhan Gültekin, basın mensuplarına özel açıklamalarda bulunarak, seçim öncesi vaatlerini yerine getireceğini dile getirdi. 

Göle için projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğini belirten Başkan Gültekin, belediye konağında, millet bahçesine, organize hayvancılık bölgesinden birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Seçimlerde kendisine destek veren Göle halkına teşekkür eden Gültekin, “31 Mart seçimlerinde kıyasıya bir rekabet yaşadık ilçemizde. Neticede demokrasi şöleni içerisinde geçen seçimlerde zaferle ayrıldık. Bu bizim için önemli başarıydı. Bizlerden desteğini esirgemeyen Göle halkına şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonraki temel hedefimiz seçimlerde vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirmektir. Bunu yerine getirmek için Belediye olarak çok çalışacağız” dedi.

Müfettiş geldi, İsmailoğlu dönemi araştırılıyor

İlçeye kayak tesisinin yapılmasının ardından kapalı yüzme havuzunun da inşa edileceğini ifade eden Başkan Gültekin, “ Bunun yanında bu yıl kapalı hayvan pazarının açılışı yapacağız. Organize hayvancılık bölgesi oluşturacağız. Bununla ilgili planlarımız var. Göle’yi Gölelilerle yöneteceğiz. Geçmiş dönemde bir sorun olup olmadığına dair araştırma yapıyoruz. Müfettiş geldi, inceleme yapıyor. Bir sorun çıkarsa önceki dönem Başkanla ilgili gerekeni yapacağız. Şuan ilk etapta bunun çalışmasını yürütüyoruz” diye konuştu.

Hak etmeyene para yok!

Göle Belediyesinin borcuyla ilgili de konuşan Başkan Gültekin, “ 18 milyonu aşan bir borç var. Bazı alacaklılar da Belediyenin kapısını çalıyor. Bazılarını Belediyeden gönderiyorum. Olmadık yerlere borç edilmiş. Tabi biz de şu da bir esastır. Hak etmeyen kişinin parasını vermem.

Hak eden bir ödeme varsa onu da belediye olarak tahsilini yaparız.  Gördüğüm kadarıyla Göle Belediyesinde daha fazla para harcanmış, kimin ne yaptığı belli değil. Herkes önüne geleni imzalamış. Ama ne olursa olsun beytülmalin hakkını kimseye yedirmem. Belediyeyi şeffaf bir şekilde yöneteceğim. Rantçılara kapımız kapalı olacaktır. Çift başlı sisteme izin vermeyeceğim” ifadelerine yer verdi.

Millet Bahçesi ve Belediye Konağı Projesi

Başkan İlhan Gültekin sözlerinin devamında şunları kaydetti: “ Göle’ye Millet Bahçesi askeri alayın içerisine yapılacak. Millet Kıraathanesi de içerisinde olacak. Göle Belediye konağı binasını da bu alan içerisine yapabiliriz.  Ayrıca Kanalizasyon arıtma projesi devam ediyor. İnşaatı yılsonuna kadar bitecek. O projeyi de tamamlayacağız. Göle’nin ara caddelerinde yol problemini çözeceğim. Asfalt çalışmasını tamamlayıp, toz çamur görüntüsünden ilçemiz kurtulacaktır. Üst yapı makyaja önem vereceğiz.  Göle’de imarla ilgili gerekli düzenlemeyi yapıp, bu konuda mevzuata uygun hareket etmeyenlerle ilgili gerekli işlemi başlatacağım. Siz basın mensuplarıyla birlikte ilçemizde gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilgili bilgilendirip, birlikte çalışacağız.”

“Kimsenin suyunu kesmedim”

Başkan İlhan Gültekin son olarak bazı medya organlarında yer alan oy vermeyenlerin suyunu kestiği iddiasının iftira olduğunu, 24 ailenin yaşadığı bir apartmanda meydana gelen teknik arızadan dolayı suyun verilemediğini anlatarak, “ Bana oy versin vermesin Ben herkesin Başkanıyım. Oy vermediği için suyun kesilmesi yalandır, iftiradır. Kimsenin suyunu kesmemiz söz konusu değildir” ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Sezgin Uygar – Ardahan Haber

 

About Post Author