Vali Civelek Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı

Vali Civelek Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında yapıldı…

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Esengül Civelek, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Vali Yardımcısı Turgut Çelenkoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Civelek, bağımlılıkla mücadele konusunda kurumların etkin bir iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, il genelinde bağımlılıkla mücadelenin aralıksız devam edeceğinin altını çizdi.

Bağımlılık ile mücadele alanında yapılan kurumsal çalışmaların ele alındığı toplantıda önceki toplantılarda alınan kararlara yönelik bu toplantıya kadar yapılan faaliyetler ve 16.04.2019 tarihinde yapılacak olan Bağımlılık konulu konferans hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bilgi verildi.

Toplantı, bağımlılıkla mücadele konusunda kurul üyesi kurumlarca yürütülen çalışmalara ilişkin sunumlarla devam etti. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

About Post Author