AGFC’den Başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

AGFC’den Başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Ardahan Belediye Başkanı olarak seçilen Faruk Demir’e, Ardahan Gazeteciler ve Foto Muhabirleri Cemiyeti ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten son derece memnun kalan Ardahan’ın Şehri-i Emini Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan basının görevini layıkıyla yerine getirdiğine dikkat çekti.  Ardahan Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Demir ve ekibinin heyecanlı olması gözlerden kaçmadı.

“Bilançoyu çıkarıp basınla paylaşacağım”

Kutlama çiçeği yerine sokak hayvanlarına mama gönderilmesini talep ettiğini daha önce açıkladığını hatırlatan Başkan Demir, “Belediye Başkanı olarak özellikle sokak hayvanlarına mama gönderilmesi noktasında ilk olarak böyle bir kampanya başlattık. Başlattığımız bu kampanya toplumda karşılık buldu. İnsanlarımız bu konuda sağ olsunlar çok duyarlı davrandılar. Bu hafta kabul ziyaretlerin ardından ilk olarak belediyenin gelir-gider durumu ve bilançosunu ele alacağız. Belediyemizin borcu ve varsa alacağı konusunda bir araştırma yapacağız. Gerekirse müfettiş de isteyeceğiz. Şeffaf bir belediye anlayışı örneği ortaya koyacağız. Siz değerli basın mensuplarımızla bu konuyu paylaşacağız. Belediyemizin için önemli kaynaklar yaratacağız, sadece iller bankasından gelen para ve belediyenin gelirleri ile bu işin olmayacağını biliyoruz. Bu makama oturmadan önce bütün bunları planladım.  Göreceksiniz dışarıdan Belediyemize büyük bir kaynak sağlayacağız ve Ardahan’ımıza vaat ettiğimiz projelerin filizlenmesine vesile olacağız” dedi.

“Personelde metal yorgunluğu var”

Belediye Başkanı olarak kurumda birkaç gündür gözlemlerde bulunduğunu ve personelde metal yorgunluk gördüğünü açıklayan Başkan Faruk Demir, “Belediye personeli işini titizlikle yapacaktır. Kurumda bir gevşeklik gözüme çarpıyor. Görev süresi içerisinde işini düzgün yapan, işinde mutlu olan bir personel göreceksiniz. Hep birlikte arkadaşlarımızla şehrimize hizmetlerde bulunacağız. Personelimizin metal yorgunluğu üzerlerinden atması gerekir. Gelen vatandaşlarımızın işlerini aksatmadan derhal yapılacaktır. Bu konuda ilgili amirlere gerekli talimatı vereceğim. Tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet sunacağız” diye konuştu.

Ardahan Gazeteciler ve Foto Muhabirleri Cemiyeti Başkanı Özkan Karakaya ise, Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, daha sonra Belediyenin mevcut hali ve gündeme ilişkin konular üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

 

About Post Author