Demir: “Ardahan’la gurur duyuyorum”

Demir: “Ardahan’la gurur duyuyorum”

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ardahan Belediye Başkanı olarak seçilen Faruk Demir, tüm Ardahan halkıyla gurur duyduğunu belirterek, “Tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum, bana güvenen Ardahan halkının güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi.

Ardahan Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Özkan Karakaya ve Genel Yayın Yönetmeni Sezgin Uygar’a yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Belediye Başkanı Faruk Demir,  seçim boyunca diğer adayların kırıcı bir dil kullanmadan saha çalışması yürüttüğünü, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir seçimi geride bıraktıklarını, bu anlamda son derece mutlu olduğunu ifade etti.

“Ardahan Türkiye’nin marka şehri olacak”

Yerel seçimlerde en yakın rakibi AK Parti Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar’a 914 oy fark atarak yüzde 51’le Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Ardahan’ı kazanacağımıza söz vermiştik. Aday olduktan sonra çalışmalarımıza başladık, sıfır hata yapmamız gerekiyordu ve hiç hata yapmadan bir seçim çalışması yürüttük. Ardahan’da açıkçası 1500 fark bekliyordum, ancak eşit olmayan şartlarda iktidar partisiyle yarıştık. Karşımızda devletin gücünü kullanıp iktidar partisine çalışan görevliler vardı. Belki bu çaba bizim 300-500 oyumuzu götürmüştür, ama yine de seçimi kazanmayı başardık. Ardahan halkını kutluyorum, Ardahan ve ülkem adına bu kadar siyaset dışı müdahalelere rağmen ve büyük bir karşı çalışma olmasına karşın Ardahan halkının ne kadar büyük bir halk olduğunu bir kez daha gördüm. Ardahan halkı tehditlere boyun eğmedi, benim işime karışmayın dedi ve tercihini demokrasinden, cumhuriyetten yana kulandı.

Ardahan halkıyla gurur duyuyorum, bu halkla her şey yapılabilir, bana güvenen Ardahan halkının bu güvenini boşa çıkarmayacağım. Vaat edilen projelerimizi hayata geçireceğiz. Ardahan 5 yıla kalmadan Türkiye’de dönüşümün adresi olacak,  gözle görülen bir değişikliğe herkes şahit olacak. Tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürüp, kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Ardahan’ı bir marka şehir yapacağız, bu konuda Ardahanlılara sözüm var, Türkiye’de herkes projeleriyle donatılmış bir Ardahan’ı konuşacak” dedi.

“Genel başkanımız tebrik etti”

Başkan Faruk Demir, ayrıca seçim gecesi saat 20.00 gibi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini arayarak tebrik ettiğini ifade ederek, “ Bu başarıda tabi ki İl ve İlçelerimizin de büyük payı vardır. Tüm Ardahan CHP il ve İlçe örgütlerimize, destek veren herkese teşekkür ediyorum. 30 yıllık bir Belediye özlemimiz vardı, bu özlemi gidermiş olduk. Daha güzel yarınlar için el ele verip Ardahan’ımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.

About Post Author