Muammer Keskin’den PERPA’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Türkiye’nin en büyük ticaret merkezlerinden biri olan PERPA’yı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı yapan Keskin, PERPA’nın sorunlarını ilk ağızdan dinledi, projelerini anlattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, PERPA’da bulunan sivil toplum kuruluşları, meslek odalarının ve PERPA A- B Blok Yönetim Kurulu Başkanları Hasan Sezgin ve Hacı Demir toplantıya katılanlar arasındaydı.

Keskin’e başarılar dileyen yönetim kurulu başkanları öncelikli problemlerinin otopark, tabela vergisi ve emlak vergisindeki dengesizlik olduğunu belirttiler.

Toplantıda söz alan Hacı Demir sorunlarını şu şekilde ifade etti: “Bizim bina içinde olan tabelalarımızla Nişantaşı’ndaki bir mağazanın tabelası aynı birim üzerinden hesaplanıyor. Ayrıca bina içinde kat, mevki gözetmeksizin emlak vergileri aynı. Bunların yeniden düzenlenmesini istiyoruz”.

PERPA’nın sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Keskin, “Şişli’de aday olan bir başka parti seçim vaatleri arasında arkadaki araziye büyük bir bina inşa edeceğini duyurmuş.  Bu PERPA’nın sorunlarının katlanarak büyümesini sebep olacak. Biz ise burayı yeşil alan olarak düzenleyip altına otopark yapmayı düşünüyoruz. Emlak ve tabela vergisi konusunda da büyük bir haksızlık gözüküyor. Bu konuyu çözmek adına sizinle bir araya gelip çözüm yollarını tartışırız” dedi.

Perpa Kültür Sanat Derneği Başkanı Nevin Kaplan’ın kreş, spor salonu ve kütüphane taleplerini de haklı bulan Keskin, “Belediye olarak üzerimize düşeni yapacağımıza emin olun” dedi.

Toplantı sonrası PERPA’daki esnafı ziyaret eden Keskin büyük bir ilgiyle karşılaştı. PERPA yönetimi ziyaretin anısına Keskin’e Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM önündeki fotoğrafının 3 boyutlu halini hediye etti.

 

About Post Author