CHP Ardahan Teşkilatı Damal Mitingine akın etti

CHP Damal Belediye Başkan Adayı Engin Önal’ın düzenlediği mitinge, Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Demir ve  İl Teşkilatı Damal İlçe Belediye Başkan Adayı Ergin Önal’a destek için ilçeye akın etti.

Damal Belediye Başkanı ve yeniden aday olan Engin Önal, “Damal ilçesinin bir özelliği ve kendisine büyük sevgisinin olduğunun bir göstergesidir, her yıl Damal yukarı gündeş köyümüzün üstüne gölgesi ile bizleri onurlandıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak onun bu sevgisini asla ihmal etmeyerek kurduğu Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkıyor ve bundan daha büyük gurur ne olabilir” dedi.

Ardahan belediye başkan adayı Faruk Demir, “Ardahan’dan Çizdin sınırı Atam Sonsuza dek seni yaşatacak Ardahan Dörtlüğü ile halkı selamlayarak,  Cumhuriyet Halk Partisi olarak özlenen sosyal demokrasi Belediyeciliğini yaşatacağımıza buradan inancım bir kez daha sizlerin cesur katılımınızla ilçemizi taçlandırdığınızı görüyorum” dedi.

Miting yoğun katılımla gerçekleşti. Eski milletvekili Ensar Öğüt il başkanı Yalçın Taştan, Ardahan Aday Adayı Yunus Dündar, Çıldır, Göle, Posof, Hanak ilce ve Köprülü Belde belediye başkan adayları katıldı.

About Post Author